Specialtransportörer

Liftvrac är ett Franskt företag som har specialiserat sig på att tillverka specialtransportörer i ett mycket högt hygieniskt utförande som även klarar av att hantera Allergener då operatören med några enkla handgrepp kan demontera själva bandet för inspektion samt rengöring.
Hela utrustningen är dessutom spolbar då den även används mycket inom chark, fisk samt läkemedelsindustrin som har mycket högt ställda krav på hygien & utförande.
Då bandet är helt slätt utan några medbringare eller liknande så kan vi skrapa av det på ett bra sätt så att det inte blir någon påbyggnad av produktrester på bandet.
En av modellerna viker dessutom ihop bandet så att det bildar en ”Tub” vilket möjliggör att bandet håller kvar produkten vid upp resp. nedtransport även om transporten sker upp och ned, denna finess gör att det inte tillförs någon onödig energi in i produkten/massan som transporteras så det är ett mycket skonsamt sätt att transportera produkterna i.
Grundmodulerna som transportörerna är uppbyggda utav ger en hel mängd utav olika möjliga konfigurationer men vi kan även göra dessa i kundspecifika utföranden allt utefter ert behov.