Fast gryta

Degblandare med fast gryta

Vår leverantör LP Group har en bred serie av degblandare med fast gryta. Serien med de minsta degblandarna med fast gryta heter STAR LINE och finns som spiraldegblandare med storlekar från 30kg färdig deg upp till 60 kg deg. Denna degblandare blandar lika bra degar på 3kg som upp till sin maxkapacitet. Kontrollpanel med 2 st traditionella timers för hög respektive låg hastighet eller digital panel för enkel degblandning med förinställda program.

Som tillbehör finns dessa att få med bottenplugg i grytan för enkel rengörning av deggryta.Går även att få med olika typer av lock till deggrytan.

Hämta PDF

Vår mest sålda degblandare från LP Group heter VIS LINE och är en spiraldegblandare med fast gryta och finns i storlekar från 60 kg deg upp till 200kg deg. En degblandare som ger ett mycket fint blandningsresultat. Denna degblandare blandar lika bra degar på 3kg som upp till sin maxkapacitet.

Kontrollpanel med 2 st traditionella timers för hög respektive låg hastighet eller digital panel för enkel degblandning med förinställda program. Som tillbehör finns dessa att få med bottenplugg i grytan för enkel rengörning av deggryta. Går även att få som R-modell vilket innebär en lite kraftigare motor.

Hämta PDF

Tippbar degblandare

LP Group har en spiraldegblandare som heter LYNX. Det är en tippbar degblandare som finns från 120kg deg upp till 200kg deg. Kontrollpanel med 2 st traditionella timers för hör respektive låg hastighet eller digital panel för enkel degblandning med förinställda program.

Som tillbehör finns dessa att få med bottenplugg i grytan för enkel rengörning av deggryta.

Hämta PDF